Oj…

… plötsligt blev jag ’smärtsamt’ påmind om att jag har anmält mig till ”Rensa i Röran”.

Jag hamnade häromdagen på en blogg Ulrika Gabriel Inspiratör som jag inte besökt tidigare. Den var trevlig o intressant och jag klickade att jag vill följa den via Bloglovin som jag brukar när en trevlig blogg dyker upp. Då kan jag varje dygn kolla uppdateringarna på alla jag följer. Det förklarar att jag inte har en jättelång lista med länkar här i vänsterkanten – för dej som kanske undrar varför just din blogg inte finns där.

Innan helgen har jag lovat mig själv att renas vissa valda delar i köket. Nu när jag anmält mig till att rensa och redovisa det så ska jag försöka göra nåt litet, litet varje vecka. Lovar. *L*

Anmaja

1 comment
  1. Hej Anmaja och Lussebullen.
    Men oj då är du i städtagen. Ja jag har städat undan julen hos mig bara lite julgardiner som är kvar nu skönt,, huset golv och dammtorkat med.Man samlar på hög under julen det liksom får vara alla rutiner då o det straffar sig i skåp o lådor, Skrattar. Så lycka till med ditt röj nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.