Bara kul att veta…

önkar få riktigt många svar… Kommentera också gärna förstås.

Gör dej en trevlig söndag, i morgon är det åter vardag!

Anmaja

Uppdatering 12:25;

Pssst… Nu har fyra röstat och vad kul! Jag blir jätteglad att se att ni är VERKLIGA! Klicka på nu alla ni som kommer in här, kommentarer känns just nu överflödiga, men jag tar förstås tacksamt emot dem också.

Uppdatering 20:40;

Jättekul att ni ’vågar rösta’! Jag ser ju inte VILKA ni är, men att ni är här. *L* Det gör jag ju även på besöksräknaren i kanten och det var över hundra som var inne igår, men så många vågar jag ju inte hoppas ska klicka här idag.

10 comments
 1. Har ”röstat”! Även lilla jag ska gå till jobb i morgon måndag, efter en dryg veckas ledighet. Det känns både bra och dåligt, mest bra faktiskt!!
  Kram Eva Linnea

 2. Tack för din röst! 😉
  Jag har jobbat alla mina jobbardagar och tycker att det har varit rätt okej, det blev femdagarsledigt både vid jul o nyår så det räckte för mig.
  Hadebra!
  Anna

 3. ”Känner via nätet” – jo, lite i alla fall! Skulle gärna träffa dig irl. 🙂

 4. Nu är det röstat och klart.
  Fast vi känner varandra bara över nätet.
  Önskar att det var i verkliga livet.
  Kram Ingrid

 5. Nora och Ingrid, ja vi får väl se till o träffas nån gång. Men det kanske är omöjligt… 😉
  A

 6. va kul! sånt här hade jag också velat veta men är för feg för att fråga.. tänk om jag inte får några svar – alls!?

 7. Hej! Nu har jag röstat! Hittade dig från Ulrika Gabriels blogg.
  Måste bara skriva att jag tycker att din blogg är så vacker i stilen. Gillar den här lite ”gamla” touchen. Det verkar också finnas mycket läsvärt också, så här kommer jag att titta in flera gånger och läsa mera.
  AKF

 8. AFK – välkommen till mig! 😉
  Ska in o kolla hos dej nu.

  ullisar, ska jag vara ärlig hade jag ingen tanke på att inte våga. Däremot känns det lite besviket att inte fler vågade klicka när jag vet att jag har många fler besökare än de som svarat. Jag fattar inte vad folk är rädda för? Att datorn ska explodera? Att deras namn och id ska röjas, kanske skrivas med stooora bokstäver i ett inlägg? Nej jag tycker det är ena riktiga fegisar som läser här och aldrig kommenterar heller. 🙂
  A

 9. Har röstat, en kul grej, man är ju nyfiken på vem det är som tittar in.
  Jag tar efter och startar en på min blogg.

  Ha en bra dag

 10. E-K, ja då kommer jag dit o röstar!
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.