Årets förvillare


årets fixare i verkstan…


…utnämner jag mig själv till! *L*

Om det är någon som ska utnämnas till årets förvillare så är det väl ändå Livsmedelsverket med sin dj*drans kosttallrik och som gett oss felaktiga kostrekommendationer i 30 år och inte Annika Dahlqvist, även om hon kan vara lite förvillande ibland. Eller inte förvillande men jag kan ibland tycka att hon uttrycker sig plumpt och jag har förstått att jag inte är ensam om att tycka så. Men Annika är Annika och hon är som hon är. Hon är dessutom bra på att kostråda.

Nu ska Kostdoktorn Andreas Eenfeldt också utse ”årets…”- läs mer om det på hans sida.

Anmaja

2 comments
  1. Ja, jag kan bli lite förvirrad när jag läser Annika Dalqvists uttalanden, ibland. Men kosten mår jag bra av.
    Förundrad blir jag över bilderna, är det något du ofta håller på med – vad det nu kan vara, kanske något till drejskivan eller en lerknådare, möjligen ugnen…?

  2. Det är ugnen – lockets spärr som kommit på sned och jag satte dit en liten kil så att det funkade igen. Se den pil som är längst ner på bild två. 😉
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.