Minst 359


Min första bild i den här bloggen.

årssummering

Under 2009 bloggade jag alla dagar, utom sex spridda dagar på vårkanten. En dag i mars, två dagar i april och tre dagar i maj hoppade jag av olika anledningar över. Så jag skrev minst 359 inlägg. Ibland flera om dagen, ibland bara ett. Ibland bara ett par rader, ibland långa raddor. Oftast helt egen text, men då o då kopierade texter, då i huvudsak LCHF-information.

I sommar, den 13 juni har jag bloggat i fem år. Först lite bara i ’smyg’ och anonymt. Pratade inte så mycket om det, mer än med mina närmaste kompisar. Nu ’vet alla’ att jag bloggar, det har till och med varit reportage i en av lokala blaskorna om mitt bloggande. De tyckte väl det var käckt att en sån gammal människa som jag gjorde det. He, he, he. Det är några år sen nu och vi blir bara fler och fler ’äldre’ bloggare.

Som jag sagt förut och som jag tror står i ’om mig’ här i kanten är jag personlig, men inte privat och det har ni som följt mig redan upptäckt. Jag lägger sällan in bilder på människor, sällan på mina, barn, barnbarn, vänner osv. Däremot är jag inte lika försiktig längre med foton och uppgifter om mig själv. Den som är en bra detektiv kan lista ut vem jag är, eller det behövs förresten inte så mycket arbete för att hitta vem jag verkligen är.

En del kanske har följt mig sen jag startade den här bloggen, just denna alltså, för jag var på anmaja.blogg.se första halvåret, men de flesta har nog kommit inramlande de senaste åren. Räknaren visar att det ligger runt 80-90 besökare om dygnet, ibland mer, ibland något mindre. Många av er vet jag ju vilka ni är, men ännu fler har jag fortfarande ingen aning om. Nå? 😉

Anmaja

6 comments
 1. Jag hör ju till de nya följeslagarna. Och har inga som helst behov av att veta privata saker om dig, men det är kul med personliga bloggar! Precis som din. Det är främst såna bloggar jag följer, alltså med personlighet, men ej privata. Och med egna foton. Du är en kul tjej, lite underfundig ibland, ja, jag gillar dig. Jag ser emot varje nytt inlägg från dig, läser varje dag, men kommenterar inte dagligen. Ha det gott!
  Hulda
  .
  .
  .
  Anmaja: Känns fint o höra, lite underfundig vill jag gärna vara. 😉 En del bloggar är jobbigt privata, så dem läser jag bara en gång och går vidare.
  .
  .
  .

 2. Hej Annmaja. God fortsättning på nya året.
  Så du har bloggat så länge nu då.. jag har hållit på på fjärde året nu. Ja det är kul att skriva av sig lite eller klottra eller rita av sig liksom blir ett sorts behov känns det som. Hoppas din julhelg varit trevlig och att du har en lagom vit vinter och lagom kall fast lagom är aldrig hemma numera verkar det som! 🙂
  .
  .
  .
  Anmaja: Min julhelg har varit sååå bra! Du ligger inte långt efter med dina fyra år då jue.
  .
  .
  .

 3. Hej. Vilken liten nybörjare jag är i det här sällskapet 🙂 Började blogga 11 juni 2009 efter en tretimmarskurs i bloggkunskap. Hade knappt varit in på en blogg tidigare, men jag tycker det gått riktigt bra sen dess.
  Är uppe i nästan 300 inlägg för 2009, nästan bara LCHF-recept på mitt sätt.
  Min blogg har blivit väldigt populär, har ca 5-600 besök per dag.
  Känns väldigt kul för mig som är sjukpensionerad kock.
  Ryggen tog stryk av jobbet, 1 mars har jag varit hemma i 10 år.. Men jag har lärt mig att leva med mina krämpor, blivit mycket bättre sen jag gick över till LCHF.
  Har som du valt att hålla en mindre privat blogg, förutom lite presentation under Om mig.
  Att jag valt att ha mitt namn i bloggnamnet, är att jag vill visa att jag står för min mat och även att själv få uppskattning för den.
  Jobbat åt krögare som sög åt sig all ära av min matlagning i allt för många år.
  Nån bild på mig själv, lägger jag in då och då, så att mina läsare ska vet vem som ligger bakom recepten.
  Tycker du har en riktigt fin blogg, det finns så många röriga därute 🙂
  Så nu vet du lite om mig, kommer att fortsätta titta in här då och då.
  God fortsättning önskar Birgitta
  .
  .
  .
  Anmaja: Du har många fler besökare! Du har ett tema, medan jag flummar omkring i mina tankar bara. 😉 Folk hittar nog inte lika lätt till min blogg och den har ingen röd tråd som går att googla fram gång efter annan. Jag gillar din och kikar in då o då och får bra tips!
  .
  .
  .

 4. mig vet du ju vem jag är 😀
  .
  .
  .
  Anmaja: Nä inte mer än att jag gissar att du heter Ulrika kanske och bor eventuellt i Boråstrakten – eller? Nej, borde jag veta? 😀
  .
  .
  .

 5. Grattis till snart 4,5 års bloggande!!!
  Det är alltid lika roligt och intressant att läsa det du skriver. Glöm inte att påminna oss innan den 13/6 (mitt minne är lika vimsigt som det alltid har varit) så att jag får gratulera på femårsdagen. Vad roligt att se din första bild!
  Kramar från ett snöigt och kallt Väst
  .
  .
  .
  Anmaja: Tack T! Du värmer med dina ord, de går rakt in i hjärtat. Jag får väl sätta in ett grattis här när det är så dags. 😉
  A
  .
  .
  .

 6. Idag fick jag för mig att svara i era inlägg… ;-D
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.