LCHF från 1958!

På min väg till jobbet i snö eller frost

Hittade på nätet denna text – varning lång och googelöversatt automatiskt från engelska till svenska – men så intressant. *En slankare’s guide* by Richard MacKarness, MB, BS (1958)

Min kost är ingen nymodighet, men det trodde jag ju inte heller.

Se mer på LCHF.se.

Anmaja

2 comments
 1. Hej Anmaj. Vilken intressant sida du hittat. Lite kul med språkförbistringen, men annars väldigt bra. Det är som du säger inga nya kunskaper. Men bra att de börjar spridas mer istället för allt fettskrämt som varit de senaste decennierna.

  Jag har fått en fin kontakt i USA, med Clark och Nina med hemsidan Lowcarb Lifestyle. De har ätit LCHF i de senaste 10 åren och har mycket bra information på sin sida.
  Vi har mailat en del under hösten, härliga människor.
  Här får du en länk till dem, som tack för din fina artikel 😉
  http://www.svrikki.net/RTT/LowCarb/Low-Carb/Welcome.html
  Gott Nytt År önskar Birgitta

 2. Tack Birgitta och välkommen till mig. Du har en fin blogg som jag ska kika mer på. Ska även kolla länken du skickar mig och hoppas jag kan få en hyfsad översättning genom google. (Jag är skämmigt dålig på engelska).
  Go´ forts på nytt år!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.