Mellandagar


Snön smälter undan…


Ett minne blott?


Ljus i vart hus


Snart kan jag sitta ute igen va?

En vit jul fick vi, ja i alla fall en vit julafton, för på juldagen vaknade jag av regn på fönsterblecket. Så gott som all snö som bara vräääkt ner veckan innan försvann. Sååå trist! Och inte har det kommit nån ny, nej det har bara varit grått och trist, förutom en kvart igår då solen sken och himlen var blå.

I eftermiddag ska jag till förorten och dansa – mellandagsdans kan man säga. Ja dansa o dansa, det blir kanske inte så mycket med det, men bara att känna lite på dansskorna och musiken blir trevligt. Jag gick ju ingen kurs i höstas och har glömt alla danser*. Har kollat bussarna ut och det rör sig väl om ca en dryg mil åk- och gåväg och det tar nästan en timma från port till port. Konstigt att folk föredrar bil?

*överdrev nog lite där va?

Anmaja

4 comments
  1. Ja men du man kan verkligen behöva dansa nu..jag tror jag ska dansa ut i snögloppet lite på en powerwalk..mmm så får det bli..

  2. Anna, det blir skönt att röra lite på mig.
    Anmaja

  3. Så fint det var med snön på träden! Här snöar det för fullt igen, det börjar verkligen räcka nu…

  4. det är så vackert med snö. hos oss har aldrig funnits nån som kunnat smälta bort – till min stora oförtjusning. jag äälskar snö!! särskilt över jul och nyår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.