Annandag jul

Annandagen idag, Julen går mot slutet, känns som vanlig lördag. Alla affärer öppna igen som vanligt. Känner att jag varit lite dålig på att kommentera hos er nu i flera dagar, men jag har läst, varit inne och hos er alla som jag följer och jag har bara inte orkat/hunnit skriva hos er. Och jag vill tacka för alla kommentarer jag själv fått och inte skrivit svar på.

Idag ska jag se till att få in lite julkort från julafton och kanske ett å annat kort med snö på, för nu är den bortregnad här och det är så jättetrist, slaskigt och mörkt igen. Det regnade heeela dagen igår när jag slirade bort till kyrkan för att höra Stina sjunga fem vackra psalmer. De finns nu på YouTube och går att söka på hennes namn eller på min sida där.

När jag registrerade mig på YouTube så var ’Anmaja’ upptaget och jag valde mitt nicknamn två gånger efter varann, Anmajaanmaja. Ser ju lite konstigt ut förstås, men så blev det och där går att söka mina filmklipp.

Nån som funderar på var Anmaja kommer från förresten? Ja, namnet alltså, menar jag jue. Själv kommer jag från Stockholm, men jag bor i Kalmar sen jag var 28. Anmaja är de två första bokstäverna i mina tre namn och när jag säger det säger jag det med två n – Ann-Maja. *L*

God fortsättning alla! Jag återkommer till era bloggar, jag lovar!

Anmaja

6 comments
 1. Hem Anamaja
  Jag är mycket förtjust i dina ringlade krukor. Önskar jag hade tålamor att göra sådana. Jag är mycket dålig på datorer så jag får nöja mej med att titta in hos er som kan göra så roliga sidor.
  När jag läst en stund på di blogg så såg jag att du hade haft utställning på biblioteket i Stocksund och du hajade jag till. När min dotter flyttade till Sthlm bodde hon en period i Stocksun på kaptensgatan tror jag den hette. Där bodde hon i ett hus tillsammans med 3 andra tjejer medans dom letade eget boende. Jag var där och hälsade på och måste säga att det var verkligen ett fins område. Nu har hon hittat make och bosatt sej i Uppsala där hon också arbetar.
  Hälsningar från en som inte kan göra en blog eller hemsida men gärna tittar på andras
  Monica

 2. Så fick vi veta lite mer om dig och ditt namn.
  Alltid roligt att vet lite mer om härliga bloggisar.
  God fortsättning
  Kram Ingrid

 3. kram och god fortsättning!

 4. God fortsättning på julen. Jag är så trött på min egen blogg. Funderar på att avsluta. Kram

 5. GOD fortsättning på JULen önskar Eva Linnea

 6. Välkommen hit Monica Cedervind och tack för din kommentar! Roligt du gillar mina grejer. Lite speciella är de ju. 😉

  Ingrid, ja jag heter Anna Margareta i förnamn och efternamnet vet du ju när du skickade min vinst, som jag har på mig alla vinterdagar nu.

  vipsan, tack desamma!

  Bella, ja ibland tröttnar jag också, men än hållerjag ut. För det mesta är det ju bara roligt att blogga tycker jag. 😀

  Eva Linnea, tackar desamma!

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.