Kulturskolan i Kalmar

Fler bilder från Kulturskolan
som jag visade en filmsnutt från häromdagen.
Det är vackert och fin stämning i Gröna salen på Kalmar slott!

Allt är bra och jag hinner inte skriva idag. Har fixat foton som jag fått från de som river och bygger vår nya danslokal – vill du se, klicka här.

Dagens foto här över glömde jag visa häromdagen, så det passar ju att kasta in dem när jag inte hade nåt annat.

Anmaja

3 comments
 1. Hej Annamaja och Lussebullen. Fin lokal ni har på gång stor och luftig med trevlig utsida också.Kulturskolan se väldigt berikande ut. Ser roligt ut med ju.Har nu kikat på din Lussekatt så söt och svart so synden,,Son och sonhustru haren med korpsvart och har det passande namnet Lakris.Ha nu en riktigt bra jul med er därbortöver i Kalmar.
  Där är jag med ibland och handlar lite. Ikea tx,

 2. Jo, det har varit lite mycket nu… Kan nu bara hoppas och tro på att han vill ha hjälp och är beredd att ta emot den.
  Kram

 3. Filifjonkan, ja den kommer att bli fin iaf när den är klar. Jättekul blir det. Kanske vi sprungit på varann på IKEA, men jag kan inte dra mig till minnes att jag sett nån som liknar blogg-filifjonkan. 😉

  Garlica, ja jag hoppas också att han dessutom får den hjälp han behöver! Kram till dej.

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.