Massor av snö men plus


Slottet igår, frost på marken


Mina steg under en vecka – igår toppar och söndag bottnar.*

Det har snöat oavbrutet sen igår och ska så fortsätta. Tyvärr ligger graderan på nollan eller lite över på plus. Det går att göra stora fina snögubbar och snöbollarna kan bli hårda och fina. Jag vill inte ha nån i nacken. Men det finns väl inga ungar som kastar snöbollar på tanter va?


Vy från promenaden från Hansa City


Ingen sitter ute och äter idag…

Jag tog bussen idag till IKEA-området, ja jag veeet det heter Hansa City, och sen pulsade jag hem i sakta mak (7307 steg för intresse-klubben att notera) när jag inhandlat en röd jacka på Stadium. Provade den i svart på stan igår, den fanns i rött men inte i min storlek där så jag ringde den andra butiken och frågade om de hade nån och om den kunde hängas undan. Skall invigas i kväll när jag ska pulsa ut igen, till Kalmar slott och lyssna på Stina när hon sjunger i Gröna salen.

* Bilden tagen igår, därför har inte dagens 7307 steg registrerats. Ja men det fattar du va.

Anmaja

10 comments
 1. Härligt att höra! Även om man själv inte äter sött så är det alltid roligt att bjuda andra 🙂

  Jag förstår vad du menar, det är så lätt att få tillbaka sockersuget. När jag kör strikt LCHF undviker jag allt som smakar sött, det gör bara att jag vill ha ännu sötare saker!
  kram

 2. Oj, så långa sträckor du går! Men det är klart, det går bra när man kan ta det lugnt. Ja, men nu ska det vara kallt, så snön ligger nog kvar! Härliga vinterbilder.
  Hulda

 3. Bilden med grinden är helt underbart fin!

 4. Ni har fått en hel del mer snö än vad vi har.
  Låten Snön faller har jag aldrig hört men den var faktiskt vacker.
  Kram Ingrid

 5. Vilka fina bilder!!!
  Hoppas att ni får behålla snön.
  Kram

 6. Tackartackar för kommentarer!
  Anmaja-Anna

 7. Hej! Såg att du köpt just den jackan jag funderar på, får man fråga hur du trivs med den och om den håller vad den lovar? (vindtät etc).
  Snygg blogg annars 🙂

 8. Tack Mona och välkommen hit! 😉 Jag kände direkt att jackan satt rätt och jag får plats med en fleece under. Den har bra rörelsevidd – men allt sånt här är ju väldigt individuellt. Den sitter rätt tajt på mig, men det kan ju bero på att jag är för tjock (!), men jag tror inte att en större storlek blivit bra. Jag har varit ute nu när det både blåst (jag höll på att blåsa omkull i morse) och snöat och den är verkligen tät och varm/skön!
  Anmaja

 9. Nu har jag använt den ett tag och håller verkligen med 🙂

 10. Bra Mona, då är vi två nöjda kunder. ;-D
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.