Jess!

Jaaa, jag visste det!! Hörde visserligen inga tjut, visslingar, tjoanden eller hurrarop, men när jag kom hem från konserten på Kalmar slott ikväll hade jag gått 11018 steg sammanlagt idag och stapeln blev GRöööN! Visste att min kära mobil skulle glädja mig på nåt sätt över att jag gått mer tiotusen steg.

Anmaja – glad för lite *L*

4 comments
 1. Inte visste jag att det finns mobiler med stegräknare.. Grattis! Jättebra jobbat..
  Jag gillar snö.. men det räcker med ett par grader kallt, tycker jag. 😉
  Kram igen!
  Annika

 2. Garlica, johodå sånt finns! 😉
  Ett par minus räcker så att snön ligger kvar.

  Anna

 3. Du är duktig du! Fler gröna staplar kommer det att bli. Du verkar ju så flitig. Kram Eva Linnea

 4. Eva Linnea, jag hoppas det. 😀
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.