En grå trist dag till


ännu en variant av slottsalléns belysning

Ingen inspiration, ingen lust att göra nåt. Trött, vaknar inte på hela dagen när det aldrig kommer sol eller ljusnar åtminstone lite och sen är det mörk eftermiddag snabbare än jag hinner blinka. Sitter som en zoombie vid datorn eller köksbordet och har en massa ”borden”som jag borde ta i tu med. Orkar inte. Slarväter. Får dåligt samvete och ågren.

Men nu måste jag iväg, ut i den svarta världen där utanför mitt ombonade hem. Har två ”måsten”- ett; har lovat sätta en ugn på väg till mina vänner – två; passa deras son en stund då övriga familjemedlemmar är på olika andra håll. Inga svåra tunga oöverstigliga saker, men jag funderar på om jag ska gå eller cykla. Vilka problem va? *L*

Anmaja

2 comments
  1. Åh, känner igen det där, man är inte riktigt vaken på hela dagen. Det är mörkt nu. Men det är tur att det snart är jul. 🙂

  2. vissa dar känns även dom enklaste beslut svåra. t ex, ska jag må illa framför datorn eller gå å lägga mig på soffan och uschla mig istället… blä.

    dina ”problem” låter gladare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.