Utbildning


Trattkantarellsoppa är svårt att ta med på föreläsning…

Förbereder för webbutbildningsdag i morgon i Oskarshamn. Har beställt kolhydratsnål kost, ska bli spännande att se om de fixar det. Ska ta med ett par starka korvar och några ostbitar som reserv. Men hur länge håller det sig? Borde jag frysa det ikväll så har det kanske tinat lagom till eftermiddagens kaffe o kaka.

För det brukar väl vara så? Trist, frasig fralla på förmiddagen och kaka på eftermiddagen va? Och värst av allt är det ju om det blir pastasallad eller risotto till lunch. är det något med potatis är det ju lätt att bara ta lite eller slopa helt. Men är allt ihopablandat kan det bli problem.

Hade jag orkat hade jag ju kunnat göra Baconmuffins och tagit med…

Utbildningen ja, den heter ”Redaktörsutbildning – att publicera tillgängligt, för vem och hur”. Det ska bli spännande och intressant förstås. Alltid roligt att få åka iväg på det som intresserar och det på min lediga dag dessutom. Men jag tar ledigt torsdag i stället så det blir bra med det. Får ju tänka på den gamla kroppen som säger ’stopp och nej och ta det lite lugnare’.

Anmaja

2 comments
  1. Har aldrig smakat trattkantarellsoppa men den är säkert jätte god …jag älskar alla soppor.
    Inte lätt att ta med sig ..din proviant verkar vettig.
    Lycka till imorgon
    Kram Ingrid

  2. Låter så gott. Ha det bra i morgon! Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.