Dansavslutning


’Hon dansade en sommar’ – fotagraf emM

Kan jag gå på dansavslutning när jag inte ens har börjat? Jo förresten jag började ju i september, gick en gång bara, ja då kan jag få gå på avslutningen också va? Det är avslutning för alla kurser ikväll och nu kan vi säga tack o adjö till Förlösa Folkets Hus också efter tre terminer. Vi har ju hittat nya lokaler i stan vetja!

När vi fick hyra in oss i Förlösa/Lindsdal förra hösten tyckte jag det var jättelångt ut och i två terminer hankade jag mig dit och samåkte med olika personer. Snällt folk som åkt här runt för att hämta mig till kurs och lämna av mig, det har verkligen funkat. Men några träningsdanser eller öppna danser har jag inte varit på. Och jag känner mig inte fri, ett par gånger har jag åkt buss och det tar nästan en timma – bara åt ena hållet, från port till port.

Självständig, vill vara oberoende. Klara mig själv, inte hänga upp mig hos andra, på andra, för andras skull. Sån är jag. Nu kommer jag att kunna cykla eller promenera till vår nya lokal när vi startar där i januari. Lite längre bort än innan vi flyttade ut i förorten, men helt okej väg.

Undrar vilken nivå jag ska välja i vår? Känner mig som nybörjare igen. Man tappar så otroligt mycket på att inte gå på en hel termin. När jag tänker på det kan jag ju iiinga danser längre! Men ikväll är det avslutning och jag är helt slut i ryggen efter helgen med julmarknad (i Bjursnäs Bygdegård) så jag ska bara sitta och titta på de andra, kanske skutta upp om det är nåååt jag känner igen. Men jag kan hålla mig som panelhöna i kväll.

Anmaja

2 comments
 1. Hejsan!
  Vad kul att du tittat in hos mig!
  Låter kul med danskurs! Ja, självklart ska man gå på avslutningen, oavsett hur många gånger man varit med.
  Ha det så bra!
  /Sari

 2. Sari, jo att dansa är både jättekul och nyttigt. 😉
  Avslutningen var rolig!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.