Tänd ett ljus

En fin dag börjar gå mot sitt slut och jag har tänt första ljuset i min mammas gamla adventsljusstake. Det är en mässingslåda med smala ljus och lådan är för året fylld med krossade glasbitar och blå glaskulor. Hoppas att alla har det lika mysigt och njuter av kvällen som jag.
Anmaja
5 comments
 1. Den låten är såå vacker.
  Trevlig fortsatt söndag
  kram Ingrid

 2. Hej!
  Vill bara tacka för din kommentar, som ännu inte blivit publicerad, men du ska veta att jag får kommentarerna i min mejlbox så fort någon skickat en kommentar. Oj, så mycket kommentarer jag fick till nu.
  Kram

 3. Ingrid, ja det är fint! 🙂

  Helene, kul att du tittar in. Vet att jag varit lite tjatig om dina kommentarer som aldrig publiceras. Vi skyller på Barometern förstås! 😉

  Anna

 4. Det är tur att advent finns – så vi orkar med vintermörkret

 5. Gillar den låten MYCKET!
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.