Tiotusen steg


Mot ängö (häromdagen)


Bladen förmultnar, naturen går i vila


Ser ut som en stenurna, men den är helt kompakt.


Det gååår inte att gå förbi utan att knäppa några bilder här.


Mata duvor i stadsparken?

Hade kanske inte som mål att klara 10tusen steg första dagen med apostlahästarna, men förhoppningen var 6-7tusen kanske. Jag började gå till Giraffens köpcentum där Emmadottern jobbar i affär. Jag handlade några handdukar, som om jag behövde fler och en liten tomteflicka och nya omtag med julmotiv till köksgardinerna.

Sen fick jag för mig att jag skulle gå in till stan också och där hittade jag en julklapp till Lisa och den var inte liten om jag säger så. Ett stort paket att bära hem och jag kände att jag blivit rätt mör i kroppen. Känns nog i morgon som träningsvärk.

När jag kom hem vilade jag och strechade lite och sen var det full rulle igen, ner i källaren, leta fram stjärnor och stakar och upp med dem i alla fönster. Sex fönster har jag och alla har fått nåt. I de flesta har jag lampor, hängande eller stående resten av året också, så det blev ett enkelt byte.


Inhandlat på KID

Hur många steg det blev? 8188 – inte så illa ändå.

Anmaja

4 comments
 1. Bra gjort! Både stegen och fotona och inköpen. Verkligen fina bilder med speglingar! Och lilla tomtenissan är ju söt med lilla hjärtat! Nu ska jag sätta igång och leta fram stakar och sånt!
  Ha det gott!
  Hulda

 2. hulda, ja jag kände mig riktigt duktig och nu ska jag nog börja gå till jobbet i stället för att ta hojen. Men det är så lätt att vara lat på morgonen.
  Anmaja

 3. Bra jobbat!
  Trevliga bilder också..
  Kramen

 4. Garlica, jag kände mig rätt duktig. 😉
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.