7 comments
 1. Ha ha snacka om onödiga prylar…vad de hittar på…
  Ha en härlig helg därborta vid kusten,
  kram Anne-Lee

 2. Jajamensan! En mycket nödvändig pryl! Nej, nej, jag hoppar över. Och förresten tror jag inte alls att den inte lämnar skalbitar efters ig! Och jag använder aldrig ägg, så jag behöver ingen. Och gubben får knäcka sina själv till påsk!
  Hulda

 3. Jag lär klara mig livet ut utan en sådan.
  Ha en trevlig kväll!

  Kram

 4. Det finns många ”nödvändiga” saker som dom vill att vi ska köpa.
  Har jag klarat mig så här länge utan denna ”nödvändiga” sak så klarar jag nog några år till skulle jag tro.
  Kram Ingrid

 5. Anne Lee, vi har soligt vid kusten, underbart. Hade bra i inlandet!

  hulda, använder du aldrig ägg? 🙂 Jag äter ibland flera om dagen!

  Gunilla, jag håller med!

  Ingrid, ja man undrar hur mycket folk tjänar på att framställa onödiga prylar?

  Anmaja

 6. Skrattar… blir alltid lika imponerad över hur de lyckas få till en mustig problembeskrivning. Visste inte att jag hade så många problem med äggknäckningen, nu mååååste jag ju bara ha en äggknäckare!

  Ha en riktigt bra helg
  Kramar H

 7. Tankemosaik, jag tycker du ska skaffa en sån däringa grej! 😉
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.