En utekatt

En ’utekatt’ på balkongen – innan den stora krukan blåste ner och innan kaktusen på fönsterbrädan översållades av blommor i vitt, rött och rosa. Ja det är tre olika i samma kruka. Han tittar förvånat in och undrar om dörren verkligen ska vara stängd? Den vita porslinsfiguren är ett arvegods så ful att jag gillar den.

Anmaja

3 comments
  1. Det låter vackert med blommor i olika färger. Jag älskar novemberkaktus när det blommar. Du får lägga in en bild igen när de har slagit ut.

  2. Har aldrig lyckats med novembekaktus! De är ju så otroligt tjusiga när de blommar. Sköter om grannens blommande novemberkaktus och den blommar så fint, så fint. Jag undrar om hon märker om jag kniper den hem? Alltså när hon kommer hem rån sydamerika. Nej, inget avundsjuk är jag, varken på blomman eller resan, jag är bara grön som Nanne!
    Hulda

  3. Han ser ut att vilja komma in.. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.