Fulmat

fulmat.se
Klicka här eller på bilden för att komma till fulmaten!

Vilken sida! Ja jisses, här kan jag bland annat fördjupa mig i hur den färdiglagade maten ser ut utanpå kartongen och inuti. Det är en aaaning skillnad vill jag lova. Ingen överraskning direkt, men bara att komma på att presentera det på tjugo sidor efter varann är ju intressant. Hittade länken till fulmaten hos Kosdoktorn. En sida väl värd ett besök.


Viktväktarnas Köttgryta – aptitligt?


Dafgårds ser ut att ha varit i magen o vänt…


Findus, tja inte så illa, färgglatt i alla fall.

Vad gillar du exemplen här? Ja det är en blandad kompott och jag vill helst inte veta hur många tillsatser det står under innehåll. Ska erkänna att jag några gånger köpt sånt här när det varit billigt – fem paket för en hundring eller nåt sånt, men numer, aldrig i min korg. (Nåja ibland en fiskgratäng om jag ska vara ärlig och det kan jag väl så här på fredagskvällen?)

Anmaja

6 comments
  1. Har också handlat någongång. Men säger som du: Aldrig i min korg!! Mycket bra sagt. 🙂

  2. Garlica – Tyckte själv jag fick till det bra, ’Aldrig i min kundvagn’ kunde det också stått. Men jag handlar oftast med kundkorg. 😉
    Anmaja

  3. funkar som paniklunch en söndag på jobbet. men egentligen knappt ens det…

  4. ulisar, ja i nödens nödfall okej. Nej, inte riktigt okej, men går an.
    Anmaja

  5. jo går an.. nästan… fast det är gränsfall! gott är det ju inte, å jag blir inte ens mätt 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.