Höstdag

även om det är grått, grådiskigt, mörkt, dag efter dag och solen bara skymtar ibland – kan jag finna små färgklickar i min värld.

Anmaja

10 comments
 1. Sååå… vackert!! 🙂

 2. Det var en fin bild!
  Undrar bara var man kan hitta en sån där silikonborste? Jag skulle gärna vilja prova en sån. Men har ju små möjligheter att leta i affärerna. Så ett litet tips är jag tacksam för.
  Hulda

 3. Så fin färg klick du har skapat.
  Snyggt
  Kram Ingrid

 4. Tack Garlica!

  hulda, jag googlade på silikon till köket och hittade bla denna sida:
  http://www.tingforhem.se/product489/category111/subcategory0/Silikon-pensel

  Ingrid, ja det behövs fägklickar så här års. 😉

  Anmaja

 5. Hösten kan vara riktigt färgsprakande och underbar! Fast just nu känner jag mig lite tvärtom så det var uppiggande att se dina underbara foton!
  Kram
  H

 6. Nu blir jag orolig, pricksjukan. Har googlat, men hittat att fiskar har vita prisksjuka och hundar, men inget om vita pricksjuka på buskar. Vad är det? Måste ju åtgärda detta. Jag älskar verkligen min fina ormhassel!
  Hulda

 7. Jag igen. Nu blev jag så skärrad av pricksjukan, så jag glömde tacka för tipset om silikonborste. Tack! Ska undersöka detta! Spännande!
  hulda

 8. Jag igen!! Ok, nu fattar jag! Du skojade! Ja, jag är inte så grönfingrad, så jag gick igång på många cylindrar här! Nu är jag lugn.
  Hulda

 9. Ja i detta rusk så kan man faktiskt hitta en del färgklickar..spesiellt tycker jag då jag tar med mig kameran ut…ser på någotvis mer då…märkligt det där…
  kram Anne-Lee

 10. H – hoppas du piggnar till. Åk till IKEA och köp nåt ljust! 😉 Kul att se dej kommentera, du var lite saknad.

  hulda – hoppas du hittar siliconpensel till ditt bak och grillning och vad man nu mer har dem till. Lätt at missförstånd uppstår i skrift, men jag skojade ju bara och nu vet du ju det, bra. 🙂

  Anne Lee – Kameran är alltid med mig, ibland om jag bara ska ut till brevlådan eller soptunnan. 😀

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.