En vacker höstdag

Jag ville det vore en vacker höstdag idag, söndag och ledig och allting. Hela veckan har jag sett väderrapporten varje dag på lokala tidningens baksida och då skulle det bli soligt, klart och vackert ungefär om två dagar. När två dagar hade gått hade de skjutit på det vackra soliga klara höstvädret och nu har jag slutat hoppas då det hela tiden står att det fina vädret kommer…

Vädret är bara en grå dimma idag. Bilderna är tagna för ett par dagar sen – så olika buskar och träd skiftar färg!

Anmaja

4 comments
 1. Iom att han är diabetiker så får han inte dricka vanlig läsk…..blir för mycket socker det. Cola zero är riktigt god….nackdelen är ju att man blir gasig av lightläsk.
  Ha en fortsatt bra söndag…nu skall vi ut och skrapa ladhusen ren från mossa!!!
  kram Anne-Lee

 2. Anne Lee – jag vet att de rekommenderar lihgt till diabetespatienter, jag menar bara att det är synd eftersom det är så mycket skräp i. 🙁 Hoppas din son mår bra och att hans värden är bra. (Jag jobbar på barnkliniken här i Kalmar 😉 )
  Jag har en toppensöndag med barnbarn och nu ska jag iväg och hänga tavlor till en utställning.
  Hadebra du me´!
  Anmaja

 3. Höstens färger är vackra du har illustrerat det med dina fina bilder.
  Idag måndag har vi vindstilla i Malmö och det är skönt

 4. Tack E-K – ibland är grådagarna vackra, men en blå himmel hade suttit fint genom lövverket.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.