HSB mm

Visste du att Anna Jacobsson som skriver LCHF-bloggen ”Vägen från 137 kg” även är en duktig ’bagerska’? Hon bloggar också på ”Sockersött” och gör de mest underbara tårtor, det är sanslöst att hon kan stå emot allt det gottiga! *L* Jag köpte nyligen hennes bok, men den innehåller bara nyttigt för mig. Inget sött.

Ett uppvuxet område idag
På tal om HSB (filmen här över) så bodde jag en gång i deras hus, Storklas i Lindsdal norr om Kalmar, nyskild, fri och mig själv. Ett helt nytt område och jag stortrivdes. Bodde där till barnen var så stora att de skulle skjutsas till stan jämt och samt.

Här ligger Knuttis, 19 år, och har det bra – Maritas katt
Ikväll blir det slapp vid datorn o teven och i morgon blir det städ o tvätt innan jag på eftermiddagen ska till Kalmarsalen och lyssna på Månkören. Kanske det blir middag på lokal efteråt. Trevligt o gott skulle det ju vara. Slippa laga mat. Skönt.
Anmaja
4 comments
 1. Du vilka hus hon bygger….helt otroligt.
  Kram Ingrid

 2. Agn. kommentaren på mim blogg:
  Vilken adress skickade du svaret till? Hittar inte det

 3. Så bra bild du fick på 19-åringen,ja hon ligger där i korgen för det mesta nu för tiden det lilla livet

 4. Ingrid, ja hon är duktig!
  E-K, Du har fått det nu hoppas jag?
  marita, ja hon är så fin den gamla damen! 😉
  Nu ska jag till Kalmarsalen o se Månkören!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.