Tävlingar


Pris hos Livet på berget

När jag surfar runt på olika bloggar hittar jag ibland små trevliga tävlingar som är enkla att vara med i. Det gäller ibland att svara på frågor som nu senast då jag vann de röda vantarna hos Ingrid. Men ibland räcker det att bara skriva en kommentar och sen länka från min blogg till den sida som har tävlingen.


Pris hos Utsikt från vävstugan

Nu senast har jag hopp om vinst hos Utsikt från vävstugan, Ljuvligt Lantligt och Livet på berget, jättefina bloggar som jag kikar på då och då. Tidigare vann jag en diktbok hos Gunilla. Jag har försökt på andra ställen också men oftast vinner jag förstås inget alls.


Pris hos Ljuvligt Lantligt

Tur i kärlek, otur i spel – jag undrar vilken grupp jag tillhör?

Anmaja

2 comments
  1. Haha… jag tillhör nog båda!
    Kram

  2. Jag håller tummarna jätte hårt att du vinner.
    Kram Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.