Veckoändan

Helgen drar sig mot sitt slut, men vi är inte klara med det inbokade programmet trots att vi just kom hem och skulle kunnat bara vara hemma och ha det gott. Nejdå, vi beställde biljetter till ”Bröllopsfotografen”i morse och ska se den vid halv sju och då ska vi äta middag innan.

Vi har varit på promenad fram och åter Kalmar Konstmuseum, hämtat biobiljetterna på Bio-Staden och tagit oss hem på olika sätt. Kusinen med väninna går mycket raskt och jag cyklar. Låter fint va?

På konstmuseet var det visning som de vill gå med runt på och se och höra. Jag hade bestämt med Lisa, barnbarnet, att ses i museets atelje och måla och pyssla.

Igår kväll var vi, kusinen med väninna och jag och såg eldekvilibrister och annat trevligt vid slott och stadspark. Tog en del foto, men jag är inte säker att de blev så bra i mörkret. Ska ta ur dem ur kameran nu och kolla om jag kan sätta in nåt här över. Det ser väl lite tomt ut tycker jag, va?

Anmaja

4 comments
 1. Här är det fullt upp ser jag….bra fördelning tycker jag…du cyklar…de andra går:D
  Kul med museeum….biokväll..det var ett tag sedan.
  Idag har vi haft slappar dag med far i huset….fortsatt med en bra tradition…räkmacka!
  Ha en braig filmkväll,
  kram Anne-Lee

 2. Anne Lee, en mycket bra uppdelning. Jag orkar dessutom inte pinna på så snabbt som de små besökarna jag hade här. Vi har bara tänkt på, inte firat, våra respektive fäder som kanske kände det där uppe på ett moln eller var de är.
  Anmaja

 3. var den bra filmen? orkar inte alltid med svensk film, de blir lätt alltför pretantiösa. konstigt att de gör så mycket bättre resultat i danmark? 🙂

 4. ullisar, danskarna gör jättebra filmer, eller serier som jag gärna ser på, men pratto vill jag inte dra over alla svenska filmer. ’Bröllopsfotografen’ var bättre än jag trodde. Den hade ett allvarligt budskap som jag gillade. 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.