Gnäll igen


Jättefräck vaktkur för entrébetalning vid slottet

Nu har Kalmarborna fått nåt nytt att gnälla över – igen. Usch å fy för negativa människor och nu är jag lika illa som gnäller på mina medmänniskor. Fy på mig.

Läste i morse i dagens lokala blaska om kuren och när jag läser nätvarianten nu har det förstås kommit några positiva kommentarer – och några negativa. Vad hade vi kunnat vänta oss?

Kuren ska stå vid Kalmar slott nu när det inte längre är gratis entré där och den ser ju lite kall ut, men förmodligen är det fint att sitta där varma dagar när turisterna kommer tillströmmande igen. Jag gillar plåten, den är klädd med gammal kopparplåt som sparats från slotstaket när de renoverade i början av 90-talet. Häftigt att de sparat och tagit tillvara.

Anmaja

7 comments
 1. Hej Anamaja, och tack för din fantastiska feedback! Verkligen roligt att få den sortens kommentarer!
  Och nu bara ett ord om den lilla kuren, jag tycker verkligen att den är jättesöt! Många Kalmarbor vet nog inte riktigt vilken underbart vacker stad de har! Jag slutar aldrig häpna över allt det vackra i staden. Slottsparken inte minst, med alla de gamla vackra träden, och det nya konstmuseet.
  Ha det fint!/ Eva

 2. Jag tycker också kuren är söt! Och bra med återanvändning.
  Hulda

 3. evamargareta – varmt tack för kommentaren! 🙂
  hulda – den kommer att bli vacker med åren.
  Anmaja

 4. Jag tycker att vaktkuren är fin. Ska jag klaga på nåt så får det bli på din blogg-klocka som fortfarande visar sommartid. Nu kl 16 visar den kl 17. Jag blev lite förvirrad där. Ha en fin lille-lörda´!

 5. Jag tycker att den är snygg!

 6. Arvidsdottern – jag vet inte hur jag ändrar klockan, jag har retat mig på den sen vi gick över på normal tid och funderar på att ta bort den! 🙁
  Garlica – Då är vi många som tycker det nu. 🙂
  Anmaja

 7. Arvidsdottern – NU fixade jag en etta i stället för tvåa i koden och vips går den rätt, hoppas jag minns det när normaltiden går över till sommartid igen. 😉 🙂 😀
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.