Laleh

Om jag bara slipper lyssna när Laleh pratar, så gillar jag hennes sång – ibland. Hennes sommarprogram i somras i P1 var en enda flummig katastrof i mina öron. Eller så är jag för dum för att begripa mig på vad hon svamlar om?

Den här musikvideon tycker jag är vacker att se på och då blir musiken och sången också rätt vacker. Eller hur?

Anmaja

3 comments
 1. Ja, den var fin, alla virvlande löv påminner om barndom och lövprassel och lek…
  Härligt!!!

 2. Du vet idag ser det ut som på bilden vårat badrum…förutom den här sorgliga stången som hänger ner då…du skulle se draperiet…nä det vill du ju inte….det har jag tvättat flera gånger men det blir inte vitt igen…så äckligt. Skall inte tala om när man duschar och draperiet nuddar kroppen …så äckligt!!!
  Där handukarna är på bilden finns vår toa annars rätt likt,
  kram Anne-Lee

 3. evamargareta – ja barnslig lek och vackra färger behövs denna grå månad.

  Anne Lee – jahaja, jag trodde det var renovering på gång och sen att de där fina duschdörrarna skulle bli sista förgyllningen.

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.