Blogglänkar


Se så sött! Vad väljer du?

Ibland går jag långa bloggrundor, men jag har inte många blogglänkar till dem jag läser här i kanten. Det är för att jag oftast går till er genom era kommentarer här hos mig. Det är ju så fiffigt ordnat att det går att klicka sig fram den vägen. Ibland när jag inte fått en kommentar på ett tag från nån av er händer det att det tar tid innan jag kommer ihåg att kika på era sidor. Men när jag då äntligen gör det så läser jag oftast ikapp det jag missat.

Jag följer några bloggar också genom Bloglovin som mejlar ut varje dag alla som uppdaterat senaste dygnet. Tycker att det funkar jättebra även om jag inte följer jättemånga därigenom.

Det finns bloggare som inte svarar på min kommentar och då blir det väl oftast så att jag inte kommenterar igen och jag tar det som att personen inte gillar det jag skriver och mina bilder jag presenterar. Man kan ju inte gilla allt vad alla skriver – så är det ju. Och detta blev ju inte världens bästa inlägg precis. *L*

Anmaja

10 comments
 1. Hallon och blåbär väljer jag först, sen äpple och banan. Bröd äter jag inte mycket. Menas det att det är så där mycket socker i banan? Förfärligt. Hade jag ingen aning om.
  Hulda

 2. hulda, visst är det läskigt att bananen är så full av socker!? Jag äter mycket sällan bananer, men hallon och blåbär nästan varje dag – och tyvärr för mycket bröd – som också är för mycket av det onda i!
  Anmaja

 3. Hallon och blåbär!
  Åt mycket bananer förr..

 4. Garlica, samma här. Inga bananer nu.
  A

 5. banan är väl bra som mellanmål, istället för en chokladbit eller en bulle, men inte som bara-lite-sugen kanske?

  ang bloggläsning hos andra gick jag genom egna länkar ett väldigt långt tag tills jag hittade bloglovin. upplägget är riktigt bra, trots att både namn, layout och sån där dåochdå påtvingad reklam är supertöntigt! så, en av dina prenumeranter är jag. om du undrar eller så 🙂

 6. ullisar, bananen innehåller mängder av socker så det är i undantagsfall jag äter dem. Jag följer också ett gäng bloggar genom Bloglovin, det är himla bra. Undrar om jag kan kolla vilka mer som följer mig? 😉
  Anmaja

 7. Inte undra på att småttingar gillar sötsaker när bland det första de får smaka på i ”fast” form är sockerstinna bananer…

 8. Beppan – Ja precis!!
  Anmaja

 9. jag äter inte särskilt nyttigt på nåt vis men jag utgår iaf från att en banan är bättre än en bulle till kaffet 🙂

 10. ullisar, banan eller bulle är hugget som stucket för mig som inte äter nåt av det. 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.