Nötter & Chips

Ack så dyra, meeen så goda! Har du smakat dem nån gång? Jag fick tipset för ett tag sen av Garlica, men dessa innehåller nog lite mer kolhydrater än jag tänkt och det var inte samma sort hon hade köpt. Det gäller att se upp!

Kolhydrater i Fokus läste jag om Fläsksvålar och när jag var iväg igår handlade jag dem. Skulle finnas på CityGross men jag tror inte att dessa heller var de jag tänkt egentligen. De var goda, inget fel så, men ’fluffiga’ som om de var uppblåsta och ihopjokade med annat och mycket riktigt så står det ju på innehållsdeklarationen: Fläsksvålar, fett, salt, jästextrakt, smakförstärkare (E621), kryddor, jästpulver, arom, solrosolja, färgämnen (E150c, E160c).

Som sagt, det gäller att se upp – och ha läsglasen med i butiken!

Anmaja

11 comments
 1. Ah, tänk om jag tålde nötter, det ser ju så gott ut. Jag brukar sukta när maken slår upp nötter i en skål och sitter och myser framför tvn. Någongång eller i ett annat liv ska jag frossa i nötter. 🙂

 2. Den svarta påsen innehåller färre kolhydrater.
  Fläsksvålar älskar jag.. men har svårt att få tag i 🙁
  Sonen har sovit ut.. sen har vi pratat!!!
  Kram

 3. Din sons bedrifter hade det med fotboll att göra??

 4. Vipsan, Du får prova fläsksvålar då? O kolisar!

  Garlica, Jag får leta efter den svarta påsen i stället. Fläsksvålarna var för fluffiga o luftiga, jag vill nog göra egna, vill det ska vara hårda, lite svårätna så det inte blir för många. Min sons bedrifter hade med sossepolitiken att göra. 🙂

  Anmaja

 5. Tittar in och önskar dig en fin ny vecka. 🙂
  Ser ju gott ut det i påsen.

 6. Ja, det kan ta en himla tid i affären 🙂 Man ska kolla alla E..na och dessutom kolhydrater.Jag älskar fläsksvålar muuuums.

  Du har kanske sett att jag har bytt bloggadress igen, öär nu tillbkas på min hemsida http://www.steeperz.com
  så om du har länkat mig tänk på att ändra adressen.

  Ha en bra vecka. Jag kanske inte är här inne så ofta, måste ta hand om mig själv, batterierna har varit riktigt nergångna men börjar så smått laddas igen.

  Kram

 7. Jag har köpt fläsksvålar på Willys av ett annat märke.. dom är hårda och gooooda.
  Dansade sonen måne lite grann?? 😉

  Anmaja: Jag svarade hos dej!

 8. Mmmmm låter gott…fläsksvålar är såå gott. Brukar köpa dem i badhuset här.
  I helgen har jag köpt en nyhet från OLW-Fredagsmix…finns lite allt möjligt i den påsen…ja riktigt gott!
  Hoppas allt är bra med dig en gråmulen dag som denna!
  kram Anne-Lee

 9. Tack för kommentarerna! Det är så roligt att se att ni tittar in och även skriver nåt. 😀

  E-K, jo jag vet att du flyttat och jag har bara glömt bort att gå in o kika. Ska göra det nu.

  Garlicka, vi har inte Willys här tyvärr. 🙁

  Anne Lee, i badhuset? Kanske de har i vårat också. 😉

  Anmaja

 10. Nytt märke för mig , så därför har jag inte provat dessa läckerheter.
  Kram Ingrid

 11. Ingrid – då får du testa nu! 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.