Google


Alla Helgons Helg – javisst, men vi ’gamla’ får acceptera att de yngre också firar Halloween och om du googlar idag och går in på deras sida, så kan du klicka på loggan/bilden som de skojat till i dag. De gör ju så med sin logga ibland när det är nån särskild dag.

Jag har börjat denna dag med att damma, våtdamma i fönster och på hyllor som jag bara råkat ’glömma’ under alltför lång tid. Men frukosten har jag intagit vid datorn, det kommer ju ingen tidning idag. Ska nog försöka ta mig iväg ut, solen strålar som den inte gjort på länge, men det är kallt.

Funderar på att gå till kyrkogården i kväll när det mörknat. Lite kusligt. Sätta ljus gör jag nog inte, jag tänder ljus här hemma i stället. Hörde nån som gick med flera ljus till kyrkogården och satte på de gravarna som inte hade några ljus. Kanske jag också skulle göra, får jag en bra plats i himlen då? Kanske min stjärna kommer att lysa starkare?

Anmaja

4 comments
  1. Jag gör som du.. tänder mina ljus här hemma..

  2. Garlica, ja det är skönt o gott hemma i värmen. 😉
    Anmaja

  3. Det är så himla vackert på kyrkogården nu i helgen! Massor av ljus som brinner – och lite kusligt/spännande att gå där.

  4. Tankemosaik, jag gick aldrig ner…
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.