Kalmar – en fin stad/tätort


Gammalt och ännu äldre i en trevlig blandning

Kalmar är sååå fint! Jag har trivts här sen första dagen jag kom hit med familj och flyttgubbar och allt vårt bohag från hus i Stockholm. Det var hösten 1978 och barnen var små. Jag var ung, bara 28 år och tiden bara går. Nu blir jag 60 nästa gång. Tips på hur jag kan fira mottages tacksamt. Fundering finns på att umgås enbart med barnen och deras familjer – men vad?


Gamla vattentornet – numer runda lägenheter.

Cyklade från stan tidigare i afton och det var skön kväll, ja rent av underbar om jag ska jämföra med senaste veckan då jag inte kunnat vara ute mer än till och från jobbet. Stannade till på lilla bron vid fängelset och tog några bilder över vattnet. Denna blev väl inte helt tokig?

Anmaja

5 comments
 1. Runda lägenheter låter häftigt! Kanske lite svårt att möblera bara…?

 2. Kalmar verar onekligen trevlig och vacker. Har varit dit en gång, men det var ruskigt väder, så vi tillbringade dagen på museet! I Norrköping finns ett liknande vattentorn där de har byggt runda studentlägenheter! Läckra. Vi var dit och tittade när de hade öppet hus!
  Hulda

 3. Häftig att bo i tornet och din bild är helt underbar
  Anmaja

 4. Har inte varit i Kalmar på evigheter. Mysig stad!
  Fina bilder..
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.