Kvällstidningarna – igen, ofta och aaalltid!


Gillar musiken – signaturmelodin till Efter Tio

Har sett ”Efter tio”med Malou på TV4 nu när jag kom från jobbet och jag gillar både henne och upplägget på programmet. Det är dock inte så ofta jag har möjlighet att se det då jag jobbar eller på onsdagar inte är hemma den tiden, tio till tolv. Idag har jag flexat lite och var hemma precis då det började och tog en kopp Gevalia, dator och fjärrkontrollen i högsta hugg och skulle se vad hon skulle bjuda på.

Men denna gång blev jag f*rbannad och det på kvällspressen som bara hittar på en massa sk*t! Malou inledde med att säga att hon mår bra, men jag såg hur upprörd hon var. Hon tog fram en löpsedel från förra veckan från en av våra kvällstidningar, skräpposttidningar alltså (som jag inte kan fatta att folk köööper eller över huvudtaget befattar sig med, papper eller nätet). Det stod med stora svarta bokstäver att Malou inte mådde bra. Så hon vände sig direkt till tidningens chefredaktör och undrade hur det skulle kännas om det skrevs lika dant om honom. Tyvärr fick vi ju inte höra svaret då hon bara ställde frågan rakt ut i studion, men det kanske kommer ett så småningom?

Signaturmelodin till Efter Tio klingar lite ’sjuk’ för mig, men jag gillar den. Brukar ju bara kunna se programmet då jag är hemma och är jag hemma den tiden är det för att jag oftast är sjuk.

Anmaja

1 comment
  1. jag gillar verkligen inte Malou von Sivers journalistiska stil eller hennes program. hon står för en alldeles för rättfram och klumpig journalistik, påminner om märkliga Belinda Ohlsson på, innan hon dök upp alldeles utmärkta, Debatt i SVT. däremot är ingen människa värd att hamna på löp med lögner. usch. blir asaarg på sånt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.