Glömde och flexade

Glömde publicera dessa fina dockor, med fyra armar, när jag bloggade igår. De står på en hylla i Kalmar museums verkstad. De ser ut att ha många järn i elden, som vi kvinnor ofta har.

Idag har jag inbokat jobb även i eftermiddag så jag har flexat ett par timmar nu efter mitt morgonjobb som jag hann fixa på tre timmar. Ska gå tillbaka klockan fjorton och lyssna på en kille som kommer och pratar om LEAN. Ja vad nu det är kan jag inte förklara, men i kväll kanske det har klarnat lite om vad det är.

Anmaja

3 comments
 1. Vilka urfina!
  Speglar verkligen hur det är att vara kvinna..
  Hoppas att du har haft en bra måndag.
  Kram

 2. Festliga dockor. Extra armar hade man behövt ibland helt klart.
  Kram Ingrid

 3. Tack, tack för kommentarerna! 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.