Äkta vara

Jag hoppas att detta sprids till andra affärer. Visserligen har vi CityGross här i stan, men jag önskar att även COOP och ICA tar in dessa produkter. Om inte så tror jag snart de kommer att konkurreras ut av storjätten CityGross som tydligen är billigare på många av deras produkter än just COOP och ICA.


Klicka på loggan och läs mer!

Själv handlar jag inte ofta i deras enorma butik, ej heller i stormarknader i allmännhet, då jag har en bit per cykel dit och dels finns där så mycket annat som jag lockas att köpa. Skor och böcker och allt möjligt annat. Inte bra alls, det blir ju inte billigare för mig då.

Anmaja

8 comments
 1. Hoppas och tror att de andra följer efter. Vi har inte heller City Gross här men ska visst få..
  Ha en skön kväll!
  Kram

 2. Hej
  Ser att du följer min blogg, kul! Läser din då och då

 3. Garlica, det står i vår lokala blaska idag att ICA och COOP förmodligen hänger på. Det är jättebra och jag tror att de måste det då CityGross annars kommer att konkurrera ut dem. De är billigare över lag så många åker dit. 🙂

  Tantaluran, ja jag kikar in hos dej ibland. 😉

  Anmaja

 4. Dessa varor kommer inte på något sätt vara unika CityGross-varor utan helt vanliga varor som finns i alla butiker. Det som skiljer är att Citygross i dagsläget väljer att peka på vilka dessa varor är (något dom kommer ha ensamrätt på i ett halvår). Varorna finns listade och det är inget som hindrar någon ifrån att köpa dessa varor i vilken butik som helst.

 5. Vad bra! Hade ingen aning om detta, men det är jättebra. Ska upplysa mannen, det är han som handlar maten hos oss.
  Hulda

 6. Theres – Välkommen hit och tack för upplysningen. Så är det förstås och ICA och COOP måste nog också märka ut de varor de har som går in under Äkta vara.

  Hulda – Upplys din man!

  Anmaja

 7. Hej, är positiv till märkningen ”Äkta vara” och hoppas ICA och COOP tar efter. Vill tipsa om att gå in på http://www.camillasmatuppror.se/ och skriva under matupproret. Se också avsnitten av Matakuten på tv4 play om ni inte sett programmet.Det är skrämmande hur lite näring det är i den industimat som ofta serveras på skolor, vårdhem, dagis etc.

 8. Tack Caroline för tipset!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.