Regnet strilar ner


Se inte brödet! (Det var dj*kligt gott…)


Har fått lära mig att äta det jag tagit till mig,
…men jag försöker lära om… Denna dag lyckades jag bra.

Nu har det regnat rätt mycket i sydost på min sydväst. Nej jag har ingen sydväst, men det har regnat på mig, mina kläder, min cykelhjälm, min cykel och hela världen. Hela världen i Kalmar alltså. Då föredrar jag att inte ta mig mer än till och från jobbet, om det inte är nåt alldeles väldigt viktigt och angeläget. Det har det inte varit.

Jag kan sitta inne och gosa med katten och titta på mina bilder jag tagit nyligen eller för längre sen. Maten här över till exempel, den är från Restaurang Byttans Brunch. De har ett jättefint smörgåsbord, eller vad kallas det. Frukostlunchbuffé? Jag var där för några lördagar sen med goda vänner från art attack, vår konstförening i Landstinget i Kalmar. Skulle förstås ha varit en länk till vår sida där, men jag jobbar på den. Har än så länge bara börjat med den interna sidan och den går inte att nå härifrån.

är det nåt som lockar på mina fat? Eller är det för fett? *L* Ostarna var perfekta och korven också. Sill och bröd… Brödet snöade jag in helt på, jisses så gott och smöret som var smaksatt till det. Mummms. För att inte tala om omeletten och det stekta fläsket. Det var mycket LCHF:igt.

Anmaja

6 comments
 1. Ser inte alls fel ut!!
  Och en liten macka kan allt få slinka ner ibland. 🙂
  Kram

 2. Hm,,, det ser ut att vara en lite väl rörig blandning på översta tallriken men understa ser jättegott och trevligt ut.

 3. Det ser bara FÖR gott ut! Mums.

 4. Ser jättegott ut! Ffa osten. Det älskar jag! Här regnar det inte, utan är minusgrader och kallt.
  Jag vet inte vad jag kan göra för att du ska komma till min blogg utan krångel. Kan man inte lägga en favorit på det hos Blogg? Jag kan inte det, har ju blogspot själv. Får fråga mannen, han är ju dataexpert.
  Hulda

 5. Osten och brödet såg ju gott ut. Sillen också.
  Ha nu en fin och trevlig helg 🙂

 6. Tack allihop för kommentarer och tänk och tyck!

  Hulda, jag kommer in på din blogg, det är kommentarsfunktionen hos Blogger som inte passar när jag inte också har Blogger. 🙂

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.