Besöksräknaren


Hur många besökare har Kalmar Konstmuseum?

Jag bara undrar, idag den 8 okt har jag fått ENORM besöksökning sen igår – då var det 6777 unika besök totalt och idag är det 6792. Hur kan det bli på detta sätt? Var kommer ni från och varför sååå många nya på en liten stund? Och ingen skriver nåt…

Besökare

  Totalt: 198725
  varav unika: 6792
  Idag: 170
  Varav unika: 59

Anmaja

6 comments
 1. Ibland är det bara så.. även för mig. Många tittar in och ingen skriver och det är ok det me´. Ibland så tittar jag också bara in och läser och sen glömmer jag liksom att kommentera. Händer gärna när jag har mina turbo-blogg-rundor.

 2. Ja, men visst. Det är tjusningen med bloggandet. Man får okända följare. Mest fantastiskt att det finns folk därute som vill läsa det man skriver. Så, tänk inte på det som ändå inte har något svar. Och ”problemet” är väl bara trevligt!?
  Amanda

 3. Vipsan och Amanda – detta var helt nya, unika besökare. 15 st på så kort tid, det brukar vara mellan 0-3 om dagen. 🙂
  Visst är det JÄTTEROLIGT att folk vill läsa det jag skriver, riktigt trevligt! Jess! 😉 Och ingen behöver skriva, nej, nej, inga tvång.
  Anmaja

 4. Jag är inte så unik men hemma igen efter min resa. Kul att titta in hos dig. Kram

 5. Bella, så är det, du är inte unik under totala besökare – men alla människor är unika på sitt sätt! Kul att du är hemma igen.
  Anna

 6. Kalmar Konstmuseum kanske skulle behöva dig som bloggare? Varenda liten tidning med självaktning har ju ”egna” bloggare nu, verkar det som, så varför inte ett konstmuseum? Detsamma verkar gälla för vissa gallerier…
  Ha det gott i höstrusket som passar utmärkt för tända ljus och en god bok eller ett handarbete av något slag. Själv har jag tänt upp braskaminen i butiken och det är också mysigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.