Kanelbullens dag idag

Eftersom vi inte äter kanelbullar i min familj så firar vi Lussekattens dag i stället. Tja firar och firar, men jag kan i alla fall bjuda på några bilder på den lille godingen. De är från häromveckan ute på gården.

Lussekatt gillar bilar, liksom jag. Fast skillnaden är att jag vill köra dem och han vill gå runt, runt, runt och lukta. Efter cirka sju varv brukar jag ha tröttnat, men inte han. Det är jag som oftast bestämmer så efter det går vi vidare. Förhoppningsvis.

Anmaja

4 comments
 1. Vilken läcker lussebulle. Mycket, mycket bättre än kanelbulle! Så fin han är din kisse med vacker blank päls och gula uttrycksfulla ögon.

 2. Varmt TACK min vän! 🙂 🙂 (=Du å jag)
  Anna

 3. Han är ju helt underbar den lille lussekattskissen! Nästan lika fin som Yllenylle…
  H

 4. T, ja han är en goding. 🙂
  Yllenylle är fin också! Jodå!
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.