Folie


Det är jag idag

Har varit på Frisörskolan idag, de är så duktiga, både andra- och tredjeårseleverna. Men det tar tid, och tid är pengar. Men i detta fall är tiden inte dyr. Jag kom kvart över åtta och gick därifrån kvart i tolv. Treochenhalv timma för trehundrafyrtio spänn – vad sägs om det. Då fick jag både klipp, sling, en kopp kaffe och hårbottenmassage med tvätt. Tycker det är riktigt överkommligt.

Anmaja

17 comments
 1. Då är verkligen tid pengar på ett positivt sätt! 🙂

 2. Vink vink… vinkar som en besatt i spegeln.
  Inte dumt att bli ompysslad ett tag.
  kram

 3. Jodå….! Det tycker jag nog att man kan göra.

 4. Hej!
  Det var verkligen billigt! Sist jag var hos frissan och klippte och färgade så fick jag betala 850. Det tog 2 timmar i alla fall.
  Allt bra här och det är kul att läsa din blogg. Jag har nu fått egen mailadress hemma och slipper dela med med min man och har även egen dator, så nu kanske det blir så att jag kan svara dig lite mer.
  Ha det bra
  kram Annika

 5. Hej!
  Det var lagom pris! Men hur blev resultatet? Får vi se en vacker dam nu?
  Amanda

 6. Tack för kommentarerna! Vink, vink! Jo resultatet är helt okej, jättebra, snygg som attan. 😉
  Annika kul att du skrivit och på tiden att ha en egen adress!! 🙂
  Anmaja

 7. Lång tid men ack så skönt att bli ompysslad 🙂
  I morgon ska jag friseras av en praktikant.

 8. e-k, ja lång tid, men väl värt både pris och resultat! 🙂
  Anna

 9. Men kära Anna…varför får vi inte se Resultatet?:-)

 10. Käraste Yngvor – det kanske kommer, en annan dag. 😉
  Anna

 11. Till det priset så kan man verkligen sitta där och bli ompysslad. Super billigt
  Kram Ingrid

 12. Ingrid – absolut! 🙂
  Anmaja

 13. Hej Anna!
  Precis vad jag behöver efter skördefesten! Har haft en härlig men arbetssam helg och befinner mig just nu i Stockholm hos en kompis. Imorgon ska vi till Elisabethskolan och få pedikyr på fm och ansiktsbehandling på em! Ska bli skönt. När jag kommer hem får jag väl gå till ”din” frissa…

 14. Vilken underbart vacker frisyr! 😀

 15. T, ja jag blev nöjd! 😉
  A

 16. Det börjar bli dags även för mig – vilken frisörskola var du på?
  Hoppas att allt är bra med dig i höstrusket! Väntar på snön… 😉

 17. Yvonne, jag gick hos Kagg, men det finns en på Norra vägen nära gamla polishuset, tror den heter H.A.I.R. Det är svårt att få tid, lång framförhållning om man inte har en stor portion tur. 😉
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.