Inspiration

Jag har tappat bort nåt viktigt för att blogga. Inspirationen har försvunnit och jag vet inte var jag ska leta efter den. Lite hängigt idag, sov en timme efter jobbet fast solen strålade och det var en underbar höstdag som bara pockade på att jag skulle ta en skön hojtur på den röda. Men det ville sig inte. Jag åkte bara bort och hämtade min lille gris, Lussegrisen.

I morgon är det ledig dag, onsdag mitt i veckan – igen! Och jag ska till frissan, klippa o slinga. Det måste pigga upp va?

Anmaja

8 comments
 1. Vilken vacker bild!!
  Det kommer åter ska du se..
  Kram

 2. Det är inget konstigt med att inspirationen försvinner ibland. Jag tycker att du har en imponerande inspiration i det långa loppet. Jag förväntar mig inte att du ska skriva en halv roman varje dag. Bilden är underbar! 🙂

 3. Du, idag har jag en sådan dag som du förmodligen hade igår. Är ledig och har all tid i världen att pyssla med min inredning som jag älskar MEN lusten fanns inte i f.m.. Det krallade i kroppen och jag måste bara iväg ut en stund. Det blev lunch och loppis.

  Idag är en ny dag och med de positiva du ska idag kan det baraq bli bättre. Kram

 4. Tack mina vänner! 😉 Jag tror jag är på banan igen.
  Anmaja

 5. Tycker så mycket om det här fotot av dig.. Har sett det flera gånger. Den inger en sådan naken ödslighet i känslan och det är så poetiskt välfångat. Den bilden berättar historia genom sin blotta stämning. Träd som speglar sig i vatten känns alltid så avslägset långt borta, som gamla traderade sägner ur ur någon rik berättarskatt.

  Hälsningar Maggie!

 6. Maggie, kul att du letat dej hit. Du har nog sett bilden här i bloggen tidigare, förra året eller så. Har nog visat det på SK också.
  anna

 7. Känner igen mig, har också lite inspirationsåterhämtning… blir lite varannandagsbloggning för min del!
  Din nya foliefrisyr var verkligen uppiggande att se!

 8. T, du har i alla fall orkat dej igenom och kommenterat en hel massa idag. Jag trodde du tappat adressen till mig. 🙁
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.