Oj

Oj, idag blir det inte mycket, men jag kanske återkommer i morgon med fler rader än så här. Jag mår bra, har kommit hem ordentligt men valt att hämta Lussekatt i morgon – här är sååå tomt, men jag är vansinnigt trött. Har inte gjort många knop sen jag kom hem. Gått igenom posten bara.

Anmaja

2 comments
  1. Man blir trött av att resa! Iallafall jag. Behöver vila mig ett par dagar efteråt. Det heter ju att man får betala när man har kul! Men snart är du på gång igen!
    Amanda

  2. Amanda, visst blir man trött och jag har sovit när jag kom från jobbet. Lite piggare nu och ledig i morgon – onsdag mitt i veckan, alltid ledig. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.