Bloggtips


En annan höst – än är det sensommar… *L*

Vill tipsa om bra bloggar – Tankemosaik, jag har länk här i kanten till den och alla de som jag tycker är väl värda ett besök. Har gjort några förändringar, för jag vill inte att listan ska bli jättelång. Men du som kommenterar hos mig, besöker jag så gott som alltid tillbaka – även om jag inte alltid skriver något just då.

Under LCHF-länkar finns det äNNU FLER LCHF! Glöm inte att klicka in där – för där finns bla Garlica där jag hämtar mattips och annat matnyttigt.

Men det finns också flera bloggar som jag inte länkat till här, men jag går som sagt via era kommentarer då, när ni lämnat adressen och det gör ju alla som har en egen blogg. Tex Amanda, Vipsan, Yvonne, E-K, Ingrid och många, många fler – borde ju inte nämna nån eftersom ni är så många och jag missar säkert nån. Hoppas jag är förlåten i så fall.

Så kika gärna in under Kommentarer som finns under varje inlägg. Ibland står det hur många som kommenterat, men det är bara att klicka på länken och läsa där.

Nu ska jag fortsätta att fira barnbarnet!

Anmaja

6 comments
 1. Vad du är gullig som har länkat till mig.
  Ett vackert bild collage på höst färger.
  Kram Ingrid

 2. Ja, man vill ju inte ha en lång lista. Så känner jag med. Så jag är mycket restriktiv i denna blogg, än jag var med min förra. Det ger mer, till mig. Men det är alltid roligt att titta in till dig. Och roligt med besök från dig. Och alltid har du så fina bra bilder! På de är jag riktigt avundsjuk!
  Amanda

 3. Vad glad jag blir 😀
  I eftermiddag gjorde jag misstaget att falla för geléhallon. Det var ICA som hade vunnit ett test GP hade gjort. Och jag föll för den enkla… jag som LCHF:ar.
  Gissa om jag mått dåligt. Blodsockerfall, svettningar och darrig om vartannat. Nix – geléhallon!
  Nu blir det en omelett med kräftmojs sedan sängen och Midvinterblod!
  Kram
  H

 4. Tack Ingrid, bilderna är från förra året, men de är ju inte sämre för det. 🙂

  Amanda, jag har följt dina länkar idag och hittat ett par ställen som jag säkert återvänder till. Ärsch, bli inte avundsjuk, jag blir bara generad. 😉

  Tankemosaik, omelett med kräftmojs kan du äta huuur mycket du vill av, men gelehallon är ett fördärv. 🙂

  Anna-Anmaja

 5. Tack goa du! och vilka vackra bilder!
  Här uppe i norr håller löven att trilla av träden i rasande fart så snart har vi kylan och snön i antågande.
  kram

 6. Vipsan, de börjar faktiskt att trilla av här nu också eller i alla fall skifta färg.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.