Solen öser ner


Idag bilder från Krusenstiernska trädgården för ett par veckor sen.

Ja solen öser verkligen ner och denna höst är kanske finare än förra och och förra och förra? Jag minns förresten bara fina höstar bakåt i många år. Jag gillar hösten, den är fin, det är skön luft. Jag behöver inte gå o svettas, jag får ta på en tjockare tröja. Men jisses vad det är svårt att börja med långbrallor när jag hela sommaren haft kortalångbyxor/långakortbyxor, ja alltså sk högvattenbyxor eller kjol o leggings.

Men det är bara att kränga på sig jeansen igen och när det väl är gjort så känns det plötsligt för somrigt att gå i sommarkläderna. De ska tvättas och läggas o hängas undan till 2010. Kanske hinner de bli för stora under vintern? Vanligast är ju att kläderna ’krymper’ under ickesäsongen, men hoppas kan jag alltid.

Idag surrar maskinen i badrummet med höstkläder och annat som ska packas ner för resa söderut. Jag ska på sexårskals i helgen. Två LEGO-teknik hag jag inköpt, från sju år. Han är duktig! Jag gillade också LEGO när jag var liten, men det fanns inte när jag var sex år. Jag tror jag var nio-tio år när jag fick mina första bitar och då byggde jag mest bara hus. Det var inte så avancerat på den tiden – 50-60-talet.

Anmaja

3 comments
 1. Fin fina bilder!
  Visst har det varit en ljuvlig september..
  Kram

 2. Vilka underbara bilder, får mig att tänka sommmar!!!
  H

 3. det är verkligen så man får nypa sig i armen och övertyga om att det är höst. fast idag har det blåst en del här. och tempen har sjunkit. å nu åks vi strax till NY!

  tjo sålänge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.