Ett brejk

Jag gör ett brejk i höst. Jag bestämde mig idag, men har funderat länge. Jag har varit sjuk, haft förhinder och inte kommit iväg. Tredje veckan nu och jag bara orkar inte masa mig iväg. Det är dansen jag tänker på. Tyvärr tror jag att vår nya lokal är bidragande orsak till att jag hoppar i höst. Den ligger för långt bort – fast jag har FLERA snälla och gulliga personer som jag får samåka med, men jag känner att jag bara inte orkar. Lite sorgligt för det har ju varit sååå himla kul.

Som du ser på fotot här över skulle jag behöva gå en kurs i PhotoShop i stället. Kanske jag skulle kolla upp om det finns nån på Komvux? Där har jag gått tidigare, nästan alla datakurser de hade i början av 2000-talet. Webbdesign gick jag dessutom två gånger då det hela utvecklades så mycket.

Lussekatt är utskuren ur ett foto där bakgunden var förfärligt virrig och jag har ju inte fått till det så bra i kanterna. Men jag vet att det går att göra bättre. Får kolla vad jag hittar på nätet, det finns många bra sidor jag haft hjälp av tidigare. Bland annat Webbdesignskolan och Jonas webb. Ja det finns ju många sidor man kan få hjälp på om man googlar.

Anmaja

5 comments
 1. Ibland tvingas man välja bort även roliga saker. Låter som om du har tänk över det noga ju..
  Jag skulle också behöva en kurs. 🙂
  Kram

 2. Tack Garlica! Det är alltid trist att välja bort just det roliga. Men jag känner att jag gjort rätt.
  Kram tebaka.
  Anmaja

 3. Fantastiskt fin bild på Lussekatt. Jag kommer att tänka på såna där egyptiska kattstatyer.

 4. När jag läste överskriften och sen första raden så trodde jag att du skulle ta ett brejk från bloggen, men du tar bara en paus från dansen…phu
  Ibland får man välja fast att det är kul, men man kan inte göra allt.
  Ta hand om dig
  Kram Ingrid

 5. Arvidsdottern, ja han satt verkligen som en staty och glodde i taket på en SPINDEL! 🙂

  Ingrid, ja jag tänkte det skulle ’oroas’ lite med min text. Roligt att leka med orden. 😉 Nej man kan inte göra allt och det känns nu så bra att jag bestämt mig.

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.