Oväder i sundet – en annan dag


xx


xx


xx


xx


xx

För ett par veckor sen körde jag på bron i lånad bil, jag lekte svarttaxi och hade lämnat mina vänner på en fest på öland. Jag hämtade dem senare på natten och då fick jag ju låna bilen under kvällen. Det där är ett jättebra arrangemang, så om du har bil, ska på fest, så anlita mig, vetja. *L*

Jag gillar att köra bil och just nu reparerar de på bron – igen, känns det som – så på vissa bitar får man bara köra i trettio eller femtio. Fastän detta var en LöRDAGSKVäLL! ’Arbetare på vägen’ står det skyltat, men jag kunde inte se en endaste arbetare så långt ögat nådde.

Tack vare den låga farten kunde jag knäppa några bilder mot fastlandet och ovädersmolnen. Det blev inte så vackert som det var i verkligheten men okej.

Så fult väder har vi inte haft sen dess. Hela september har bara runnit iväg i höstsolens tecken.

Anmaja

1 comment
  1. Grannen brukar anlita mej på samma villkor 🙂
    Bra som sjutton!
    Fina bilder.
    Sov så gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.