Utvecklings- och friskvårdsdag


En dag med dans, spinning, yoga och föreläsningar


Vill bara visa bilder där inga känns igen…


…tror inte nån gör det här?


Ingen känner igen sej här heller va?


Långt där bort i spegeln sitter fotografen med kameran i vädret.


Att fota under yogan var riktigt kul!

Ett år har gått fort sen förra gången vi hade utvecklings- och friskvårdsdagarna med jobbet på Tjärö i Blekinge. Ni minns då jag plurrade i vattnet och förstörde både kameran och mobilen och dessutom tappade glasögonen som försvann i djupet. Sånt var det ingen risk för idag, nej. Vi var på torra land hela dagen.

På förmiddagen fick vi först välja på dans eller spinning. Jag valde spinning då jag visste att jag kunde ’fincykla’ lite i min egen takt, medan dansen är mycket häftigare och svårare att maska undan. Sen fikade vi och därefter var det yoga för alla innan vi såg en inspelad föreläsning om VRISS – vårdrelaterade infektioner ska stoppas – före lunch.

Efter lunch kom två kvinnor från ATV – alternativ till våld – och berättade om sitt arbete med ’Kvinnor och barn i vålds- och missbruksfamiljer’. Tungt, intressant.

Klockan 16 var dagen slut och det var jag också. Min förkylning är inte helt bra än och att sitta stilla så länge som det blev på eftermiddagen är inte bra för min rygg. Men jag är nöjd med dagen och tycker det var ett bra upplägg – även om förra årets tvådagars var väääldigt mycket trevligare.

Anmaja

8 comments
 1. Det var en aktiv och trevlig dag ni har haft.
  Kram

 2. Här var det full fart 🙂
  Kul att få se bilder från verkstan.
  Ha en fin fredag och helg!

 3. Garlica o Wenona, ja det var en trevlig dag. Vi är ett bra gäng på jobbet, över hundra, men idag bara en tredjedel.
  Anmaja

 4. Jag hade gärna varit med 🙂

  Godnatt

 5. Synd att du hade snuva för annars kanske vi hade fått se dig sprattla där på bilderna 😉
  kram

 6. Vilken bra personalvård ni har där i Kalmar!
  Beundransvärt!

  Tjärö skulle jag vilja besöka. Har du något tips för icke bilburna?

 7. Som du såg på min blogg har jag haft den 15 år…och fortfarande riktigt fina…

 8. E-K – det förstår jag! 😉

  Vipsan – jag sprattlade så gott jag kunde men ingen mer än jag hade kameran med sig. 🙂

  hemulen – ja personalvård värnas det om i vår landsting. Tjärö behövs nog både bil och båt för att komma till. 😉

  margit – jo jag såg… 🙂

  Anmaja 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.