*Jag och jobbet*

Läste för några dagar sen om en fototävling som gick ut på att knäppa några bilder på sitt jobb onsdag kl 09:00 090909. Naturligtvis nappade jag på detta, men onsdagar som är min lediga dag mitt i veckan passade ju mindre bra. Då kom jag på det, mitt ’andra jobb’ – inget inkomstbringande precis, snarare tvärtom – keramikverkstan.


Ny lera har kommit – nya möjligheter!


Min arbetsplats på håll…


…och lite närmare.


Slaskrum


Jag vaknade i onsdags och kände mig inte helt kry, lite tung i huvet och olustig i allmänhet. Ja de vet ni ju om ni följer min blogg. Men jag cyklade i alla fall bort till verkstan och plåtade några bilder innan jag blev sjuk och låg nerbäddad på sofflocket i två dygn.


Visst äR det sant?


Skröjbrända i 900 o väntar på glasyrbrännning i 1240
Då blir de svarta


Ugnen tömd, en liten skål på kanten


Har skickat iväg bilderna, fem stycken som var maxantal man fick bidra med. De lottar ut en kamera och jag tror min chans är minimal, men det är kul att skicka bidrag till ett ställe där de förutom tävlingen kommer att spara alla bilder som dokumentation om vad som hände och hur det såg ut just denna tid denna dag.

Idag onsdag, ledig dag mitt i veckan! *L*

Anmaja

8 comments
 1. Så trevligt med en egen verkstad.
  Trevliga saker du gör.
  Lycka till i tävlingen!
  Kram

 2. Vilken underbart kreativ plats!
  Lycka till!

 3. Vilken fin keramik verkstad du har.
  Jag har också haft en men den har jag sålt till en annan tjej nu. Fast jag saknar den.
  Det är så kul att skapa saker.
  Tråkigt att du fick bädda ner dig.
  Krya på dig
  Kram Ingrid

 4. Oh, så fina saker du gör. Du skulle ju kunna göra på beställning.

  Och jag håller fullkomligt med dig att fantasi är viktigare än kunskap. har man bara fantasi kan man faktiskt skaffa sig kunskap om vad man vill.
  Krya på dig

 5. Hej tjejer!
  Kul att ni gillar verkstan och att göra saker i lera är jättekul. Men tyvärr blir jag bara stressad av beställningar. 🙁 Jag gör det jag vill och känner för, svårflirtad med beställningar alltså. Så säljer jag det jag har. 🙂
  Anmaja

 6. Fina bilder och saker!!!

 7. vilken härlig kreativ röra! tur du har ledigt en extra dag i veckan så du hinner med det olönade arbetet 🙂

  lycka till i tävlingen!

 8. margit, ullisar – Tack för era kommentarer. Det är skönt med en ledig dag, särskilt när värken sätter in och jag kan jobba i egen takt.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.