En god middag – ett gott pålägg

Lite (läs mycket) SMöR i pannan…

Peta in en god ost…

…i köttfärsen

Stek, krydda och häll på grädde

Sen njuter jag så mycket jag orkar medan det är varmt, därefter blir det gott att skiva dem och lägga på flatbrödet!

Anmaja

5 comments
  1. Mmmmm… supergott! 🙂

  2. Byhålan är Torshälla utanför Eskilstuna. Nej, det namnet känner jag inte igen…
    Blir snart dags för mej att springa på auktioner igen. .-)

  3. Garlica – okej då vet jag ungefär. 😉
    A

  4. åhej så gott det ser ut! förutom osten precis såna biffar mamma gjorde när jag var liten och jag känner smaken av dom än! mums!!

  5. Dom biffarna ser ju helläckra ut! SKulle varit gott att fått smak av dem!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.