Kolhydrater och hård träning


Som 7-8-åring med sirapsbröd på utflykten…

Jag har svårt att försvara och förklara för ifrågasättande människor, men för en tid sen sa nån i min närhet att man inte kan träna utan kolhydrater. Jag visste att personen har fel, men har jättesvårt att börja argumentera. Nu har jag hittat en kille som skriver om sin träningsresa från kolhydrater till fett. Här finns hans sida och här är han ’lite’ ironisk. Jättebra skrivet, gå in o kolla vetja!

Anmaja

5 comments
 1. Jag håller med dig. Det var bra.
  Kram Ingrid

 2. Tack!
  Det ska jag göra..

 3. Nu när jag var iväg till Universitetet denna vecka så var det många som reagerade på min viktnedgång och ojjade sig över att jag inte fick i mig kolhydrater för det behövde tydligen min hjärna. Och inte kunde man väl träna utan kolhydrater, det skulle också vara farligt för min kropp.
  Jag försökte inte ens förklara för dom utan hänvisade dom till att läsa lite om vad lchf var.
  Jag förklarade att lchf var toppen för mig, min kropp och min diabetes. Andra får hitta sitt sätt att må bra.
  Kostdoktorn skriver roligt och jag sitter och drar på smilbanden så här på tidig morgonkvist, är ofta in på hans sida och kollar in.
  Hoppas du får en fin fredag!

 4. Vipsan, jag hänvisar också eller bara säger att ’så är det.’ 😉 Kostdoktorn läser jag också.
  Anmaja

 5. det är lustigt att folk ska te å ha så mycket åsikter om saker som väl inte är nån fara på taket? eller? ska läsa din länk iaf.

  tjo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.