Fuglesang

Vad äter de? Eller rättare sagt, hur lagar de mat där uppe? Blandar bantarpulver? Då kan man kalla det en ovanligt dyr och onödig bantningskur. LCHF tror jag mer på, men grädden kanske surnar. Nej det är nog torrmat a´la fjällvandring.

Att de spänner fast sig ordentligt över vakumtoan när ’det ska ut där nere’, det läste jag häromdagen på nätet. Men idag läste jag i min lokala blaska att om jag är morgonpigg och vaken mellan 03 och 06 så kan jag SE DEM som en mycket ljus stjärna som färdas från sydväst till sydost.

är de verkligen inte längre bort än att jag kan se dem från jorden? Blir nog lite besviken. Det skrivs så mycket om den där rymdfarkosten och vår svenske hjälte som nu är uppe där för andra gången – men att det inte är längre upp än så?

Nu är jag inte så impad längre.

Anmaja

2 comments
  1. Ojdå! När jag såg rubriken, trodde jag att det skulle handla om fåglar! Så lite hänger jag med i vad som sker i världen. Fast den här flyger ju förstås…
    Amanda

  2. Amanda – 🙂 nu har jag stavat hans namn rätt.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.