Plommon


ännu inte riktigt mogna, de ska bli rödlilarosa.

Jag gillar plommon, bara som kommentar till bilden. 🙂

är egentligen alldeles för trött att skriva nåt. Steg i dag upp 20 över 5 och blev hämtad en dryg tim senare för att åka till Kosta och se starten av Cykellopp i Glasriket. Min kompis och jag bilade sen runt och hejade på hennes man som hojade 12 mil och så fikade vi, åkte lite fel och pratade med helt förvilsna funktionärer och såg målgången tre timmar och fem minuter senare. Min kompis ’vann’ det loppet, men nu var det ingen tävling så det gick bara förbi. Det var däremot tävling för de som cyklade ytterligare tio mil…

Sen var vi iväg ett par ärenden, lämnade bland annat deras son hos hans mormor och beställde julskinka (!) på en gårdsbutik i närheten av BrobyTorp.

Lånade sen deras bil till Läckeby och fick födelsedagsmiddag, Albin och ’Lill-Emma’ har ju fyllt år för ett par veckor sen.

Sen for jag och hämtade kompisarna och skjutsade dem till fest i Algutsrum på öland och nu väntar jag bara på att de ska ringa på skjuts hem, men de har sagt att de kan ta nattbussen hem vid 01.30. Så jag får se om jag vaknar i morgon bitti och upptäcker att de inte ringt – för nu är det natta här!

Anmaja

8 comments
 1. Jisses vilken fullspäckad dag.
  Hoppas du ändå får nattro.
  Trevlig lördag och för den delen söndag me´.
  Ja, jag kan väl dra till med att önska en underbar vecka me för jag åker bort och pluggar hela nästa vecka.
  Ha det gott!
  kram

 2. Det var en hädelserik dag..
  Vacker bild!
  Ha det fint.

 3. Tack, det var en bra dag, men jag var trött när de ringde efter midnatt o ville ha skjuts hem. Idag tar jag allt med ro.
  Anmaja

 4. En sån vacker bild. Jag älskar plommon, särskilt de rödgula som är lite mindre. När jag växte upp hade vi såna på ”vårat land”. Huset är, har jag hört, rivet nu men plommonträden kanske finns kvar.

 5. Då får du ta en liten tupplur nu.
  Plommon är en av mina favoriter bland frukt.
  Vilken spänstig kille som cyklade så långt.
  Kram Ingrid

 6. Tack till nyinkomna kommentatorer! 🙂
  Anmaja

 7. plommon!! oj vad jag önskar det bliddit några på vårt fådda träd i år!

 8. ullisar, jag tror du får vänta till nästa år kanske?
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.