Kartoman


Klicka på kartan och studera Rällaskogens alla stigar bla!

Jag har älskat kartor! Ja jag gör det fortfarande, men nu blir det ofta via datorn jag sitter och studerar platser jag ska till och platser jag varit på. Jag vill på detta sätt, på inget vis, säga att jag har någe vidare koll på var platser ligger och vad de heter. Man kan kalla det ’Tankemosaiksyndromet’ eftersom jag hört att det finns en person där bakom som tror att Kalmar ligger vid Västervik ungefär.

Det är bara en stilla betraktelse för stunden, ibland för ögonblicket att läsa en karta och kanske minnas nåt från förra titten på samma karta.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.