Tavlor i träd och Rällaskogen


Från 2008

Nu har det gått ett år sen förra ’Tavlor i träd-utställningen’ i Krusenstiernska trädgården. Förra året hade jag min keramik utställd där, men i år har jag inte kommit till skott. Tyvärr får jag lov att säga, för jag har i alla fall några grejer jag kunnat ställa ut. Men ibland räcker orken och tiden inte riktigt ända fram. Jag ska i alla fall dit och se vad andra personer ställer ut idag. Det är fint väder så det kommer nog mycket besökare.

Min promenad i Rällaskogen igår var helt underbar och det var trevligt att prata med Yvonne som hade fixat en jättegod picknick. Jag glömde bort tiden när vi gick där och sen satt på stranden och hon berättade en massa om platsen. När klockan plötsligt var så mycket att jag inte skulle hinna cykla ner till sista cykelbussen kändes det pinsamt att be om skjuts hem. Men det var inga problem och Yvonne hade sagt innan att hon kunde göra det.

Jag startade min resa igår vid halv ett och tog alltså cykelbussen över och hojade sen upp till där vi hade stugan under många år. Det är kul att se hur området, ett småstugeområde, förändras från gång till annan. Det hade kommit upp några nya hus sen jag var där förra året och jag kände att jag fortfarande inte ångrar eller känner saknad över att vi sålde.

Det är lite kyligt idag, jag får nog ta en kofta på. är det verkligen hösten som känns av redan?

Anmaja

9 comments
 1. Vilken fin helg du haft. Hoppas du får en lika fin start på veckan.
  kram

 2. Låter som en riktigt bra dag!!
  Kram

 3. Vad trevligt det låter med picknicken och sällskapet och vad bra att du fick skjuts hem. Hösten är på väg men det kan fortfarande komma varma dagar. Ha en trevlig kväll!

 4. Jag tog mig i kragen, gick ut och klippte gräsmattan. God motion om något för det tar dryga 2 timmar.
  Nu är jag på banan igen 😉
  kram

 5. Hela helgen har varit bra och jag tackar för komentarerna! Nu blir det sömn innan ny arbetsvecka.
  Anmaja

 6. Vilken trevlig helg du haft då.
  Får önska dig en fin ny vecka 🙂

 7. Tack för den trevliga dagen i skogen! Hoppas att du hade det lika trevligt som jag!
  Nu har jag äntligen kunnat uppdatera lite bättre på min blogg eftersom jag hittade min kamera tack vare vår picknick. Ett par bilder på dig blev det – jag hoppas att det är ok?!

  Ha det bra!
  Kram
  Yvonne

 8. De är häftiga – dina ljusstakar. Gillar dem! Har vaknat till liv efter ett datorbyte som har tagit både tiden och energin. Men nu börjar jag hitta tillbaks igen 😉

 9. Wenona, ja det var jättetrevligt! 🙂
  Yvonne, jag har en bild på dej också och den lägger jag nog in här idag – okej? Visst hade vi jättetrevligt! 😉
  Tankemosaik, kul du gillar dem! 🙂

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.